24 Mart 2008 Pazartesi

dostlarla

Merhaba bahar ...Merhaba dostlar..Bu hafta pazar gününü bir dostumuzun bahçesinde geçirdik.yukardaki fotoğraf bahçedeki çiçeklerden bir kolaj..Tabi bunlar bir kısmı nasıl da cıvıl cıvıl renkler,nasıl mis kokular çuha çiçeklerinin binbir rengi..bahar dallarının güzelliği anlatamam bende amatörce bastım deklanşöre..Sabah yaklaşık 10 kişi oturduk kahvaltı sofrasına gülüş cümbüş... sonra komşu bahçeleri dolaştık..Sebzeler ekilmiş,(bunlar belediyenin hobi bahçeleri)çilekler çiçeğe durmuş.. sera içindekiler nerede ise meyveye duracak...Baklalar boy vermiş, ekilecek fideler ise sıralarını bekliyor.Hava puslu idi ama bizim gönlümüz açıktı.. Çok ama çok keyifli bir gün geçirdik..
Kuyucu ailesine teşekkür ederiz.
Bu fotoğraflarda ise kahvaltı gurubu..Bu gurubta beyler aynı okul mezunu, aynı yerde askerlik yapmış yaklaşık 30-35 yıllık arkadaşlar.. Hemen hemen 15 yıldır ise 15 aile her ay bir gece yemekli toplantı, arada ev gezmeleri, yazın tekne turları yaparaktan günleri geçiriyoruz.Ha adımız ise ESKİ DOSTLAR....

3 yorum:

Goksu dedi ki...

Borek miii?:)Her zaman varim!

Ciceklere bayildim, bahar geliyor ne guzel.Ben de istanbul'a gelince laleleri gorebilecegim insallah.Hele ki dost kahvaltilari ...bayilirim:)

laleninbahcesi dedi ki...

eski dostlar daha çok eskisin inşallah. Dostluğunuz daim olsun

Adsız dedi ki...

Ne hoş, Allah muhabbetinizi arttırsın Hülya ablacım, öpüyorum selam ve sevgiler. Halime.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin