3 Mayıs 2008 Cumartesi

virüsler...........








Nihayet.....nihayet....Bilgisayara bulaşan virüs garibimi grib etti.Bir süre evde yazı yazamadım.Zira bir harfi bile algılamakta güçlük çekiyordu ..Birkaç gündürde bakımda idi.Sonunda akşam yine kuruldu bende bugün sabah herkesi yolcu ettikten sonra oturdum başına..
Bir taraftan 1 mayıs olaylarını tekrar izliyorum(yapılanlara inanamıyarak)...Geçtiğimiz hafta temizlik ama ne temizlik torbalar dolusu atılacak verilecek çıktı biz insanlar neden acaba lazım olursa diye düşünüyoruz.okadar gereksiz şeyler birikmişki inanamazsınız...Ama artık temizlendik...Daha sonra akrabaları hem anam hem de rahmetli babam tarafından tüm akrabaları aslını ararsanız hangilerinin babam,hangilerinin annem tarafından olduğunu bile bilmiyorum..Zira herkes birbiri ile okadar yakınki ayırt edilmiyor..
Neşeli bir gün oldu havada çok güzeldi...Bu arada ben yaklaşık 3-4 gün ofise uğramayınca işler birikmiş..yani dün de onlarla uğraştım bugün kendimi deniz kenarına atmadan önce bir de yazı sıkıştırdım araya...Sağlıklar iyi..Türkiye kötü, artık işler durma noktasına geldi, hala enflasyon%9.6 diyorlar ya kahroluyorum....Amannnnn kendimi sıkmayacağım.. Hoşça kalınnnnnnnnn... Yukarıdaki resimler,bana mail ile geldi,yağlıboya tablolar paylaşmak istedim..

2 yorum:

Goksu dedi ki...

Bilgi, sayariniza gecmis olsun, bende tam size "nerelerde kaldiniz "diye mesaj birakacaktim:)

Ah benim de bir odam var, beni bekliyor temizlik icin.Eve toplu biri gelir diye buyuk t shirt saklayan kac kisi taniyorsunuz:))

Ekonomi ve politika icin hic bir sey diyemiyorum.Artik yuvarlandigimizi kabul ediyorum insallah yenilenmis ve guclenmis olarak cikariz kuyudan...

laleninbahcesi dedi ki...

geçen gün yaptım o temizlik işini, kocaman bir torba da neredeyse hiç giyilmemiş giyecek ayırdım. İhtiyacı oalnlara vermek için.
Artık oralar ne güzel olmuştur, tadını çıkarın ohhh. Sevgiler size

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin