8 Mart 2008 Cumartesi

KIZIM GELDİİİİ

Dün gece İzmirden kızım geldi....Bu arada oğlum dün 18 yaşını doldurdu benim canavarım artık delikanlı..Geçen ay basketbol oynarken dizini incitmişti.Tıp fakültesi hastanesi acil servise götürdük.Yaşını söyleyince çocuk servisine yönlendirmişler..Fena halde bozulmuş"ya anne ne diyor bunlar yaw diye söylendi ama yapacak birşey yoktu çocuk servisinde muayene oldu.Sanırım artık yetişkin servisine gidecek.Bu yüzden çok mutlu...Kızımın gelmesi, oğlumun doğum günü,bir de dün kızkardeşimin rutin sağlık kontrolleri derken dün çok yorulmuşum.Bu gece nekadar derin uyumuşum.sabah eşim uyanmayınca endişelenmiş,zira sabah engeç 5.00da ayaktayımdır.Bende "bugün kadınlar günü keyfi yaptım" dedim.Nasıl birgün kadınlarla ilgili gazetede belki 40 haber var ama ya dövülmüş,ya öldürülmüş yada terk edilmiş okutulmamışları saymıyorum artık onları kanıksadık..Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum...Haydi şimdi yürüyüşe gidiyorum sahile....Hoşçakalın....

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba
Guzel bır hafta sonu dılıyorum kolyelerım ıcın yazdıgınız yoruma teşekkur ederim.Bende sema programı olmadıgı ıcın sema hazırlıyamıyorum .Çalışmalarım genellıkle picassoweb sıtelerındekı kıtaplardan .Onlarıda forumda yayınlamayı dusunuyorum.
www.tasarlabakalim.com adresinden foruma girip uye olursanız bırcok semayı bulabılırsınız:)Umarım yardımcı olmusumdur

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
Dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun...
Sevgiler....

Adsız dedi ki...

Ablacim gözünaydin.Cok sevindim vallahi.Simdi ben yazana kadar Basak gitmis olmasinda:)
Delikanli kardesimdeki ayni dert bizim kizdada var,kardesiyle ayni doktora gitmekten pek sikayetci.Doktorun sadece bebeklerden anladigini kendisini hic anlamadigini söylüyor.Burda kanunen 12-13 yasinda kontrolden gecme zorunluluklari var o israrla büyük doktoruna gitmek istiyor.Neyse sen kurtulmussun:)
Ayrica gönderdigin msn mesajlari cok güzel ve anlamli,cok tesekkürler.hele kadinlar günü ve Atatürkle cocugun diyologunun bulundugu.

Goksu dedi ki...

Ben geldiiim:)Kiziniz nereden geldi acaba?Ay ne mutludur o simdi, sabah kahvaltilari ne guzel oluyordur ana kiz:)

Ben buyudugumu cocuk asprini icemedigimde anlamistim.Oysa tadi da ne guzeldi cocuk asprininin:)

Adsız dedi ki...

selam canım
blogcuda hep yazışırdık burada da sana rastaldığıma çok sevindim
yine yorumlarda görüşelim arkadaşım
görüşmek üzere

Adsız dedi ki...

hem gözünüz aydın hem de nice yıllara oğlunuza.Hep güzel günlerini görün inşallah.Sabah beş mi dediniz . Ben sekizde kalkıyorum diye erken diyorum :)). Sevgiler bıraktım

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin