17 Ocak 2008 Perşembe

GRİP,SOĞUK HAVALAR ÇOK SOĞUK,DOĞUMGÜNÜ

Uzun zamandır yazamıyorum .İşlerin yoğunluğundan sanırım.Yılbaşı işlerini yeni bitirdik.Üstte görüldüğü gibi..Eşim ve ustamızın yeni yıl promosyonları için günlerce çalışmaları, onlar hazırlıyor bizlerde tamamlayıp paketliyoruz.İşte bu çalışmalar yeni tamamlandı .Bugün teslim edilecek kalanlar ve yeni işlere sağlık çalışmaya devam edeceğiz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Heryerde olduğu gibi Bursadada havalar çok soğudu.Üstelik karda yağmıyor .Belki soğuk kırılırdı.Soğuk değil ama herkes gripten kırılıyor.Buarada bende bugün grip nedeni ile evdeyim .Burnum akıyor...havuç gibi oldu,boğazım ve karın kaslarım öksürükten ağrıyor.Başımı kaldıramıyorum.Üstüne üstlük doğum günüm bugün 54 yılın ağırlığı offfff....offffff...daha ne anlatayım.İYİKİ DOĞDUM.................hoşçakalın

7 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

nice mutlu yıllara , sağlıkla , huzurla ve tüm sevdikjlerinizle. Grip bizde de var. KIZIM ÖĞRENCİLERİNDEN ALIP EVE GETİRİYOR SAĞ OLSUN:))

Adsız dedi ki...

Ablacim iyiki dogdun iyiki varsin.Allah sana sevdiklerinle daha nice mutlu huzurlu dogum günleri göstersin insallah.
Seni kocaman öpüyorum.

yesildomates dedi ki...

canım ablacığım öncelikle çook geçmiş olsun...

allah daha daha uzun ömürler versin sevdiklerinle..iyiki doğdun...nice senelere....

zeya dedi ki...

Merhabalar;

Yorumunuz için teşekkür etmeye gelmiştim doğum gününüz olduğunu öğrendim.Geçmiş doğum gümünüz kutlu olsun.

Şubatta annemle yine Bursa'da olacağız Uludağ Üniversitesinin davetiyle umarım o zaman tanışma şansımız olur. Tarihler ve yerler belli olunca haber veririm. Sevgilerimle

Goksu dedi ki...

Merhaba,

Dogum gununuz kutlu olsun:)Elli dort melli dort bos, gonlunuz ne hissediyor esas siz ona bakin.Eskiden 33 degince evlenmis cocuk coluga karismis olacagimi zannederdim , baksaniza hala ulke ulke dolasiyorum:)

Halamlarin yazligi Mudanya'da oyle guzel bir yer ki Mudanya , basim sikisinca onlarin yazligina gidip derin bir nefes alirim, herseyi nedense pek taze pek guzeldir Mudanya'nin:)

Gecmis olsun, annemlerde Ankara'da gripten kiriliyorlar.Bu kis cok agir geciyor sanirim.Gorusmek uzere:)

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Merhaba,
Ben biraz arkadan yetişmiş oldum ama en azından Ocak ayı bitmeden yakalamış oldum. Sevgili burçtaşım doğum gününüzü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.
Sitenizi de çok beğeniyorum.Emeğinize sağlık.
sevgilerimle..
www.gungorekinci.blogcu.com

Adsız dedi ki...

Hülya ablam çok özür dilerim uzun zamandır bakamadım bloğuna. Girince gördüm geçmiş doğum günün kutlu olsun, inşallah sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim. İnşallah hastalığındanda eser kalmamıştır Allah beterinden saklasın geçmiş olsun. Görüşmek üzere hoşçakalın.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin